Έπαθλο Νέων Οδηγών 2013

 

Αρχική επάθλου - Κανονισμός - Πληροφορίες - Έπαθλα - Προσφορές - Συμμετοχές - Βαθμολογία - Gallery - Forum 

 

Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

    UpDate 15/02/13

         Ζητάμε έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος και τελικά δήλωση συμμετοχής στον θεσμό μέχρι  το αργότερο 15 Απριλίου 2013 (μακάρι και νωρίτερα) ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και  δυνατότητα να αναζητηθεί χορηγία και να γίνει σωστός καταμερισμός της. Αν κάποιος εισέλθει στον θεσμό μετά την 15/4 ή μετά τον 1ο αγώνα, φυσικά θα βαθμολογηθεί και θα διεκδικήσει τα έπαθλα, αλλά πιθανά να μην έχει τις απολαβές από μία ενδεχόμενη χορηγία, όπως περιγράφονται παρακάτω.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: klik εδώ...         

      Σημ: Στην δήλωση ενδιαφέροντος, να αναγράφεται ονοματεπώνυμο, ηλικία γέννησης και απόκτησης λισανς οδηγού-συνοδηγού, τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και αυτοκίνητο συμμετοχής (τύπος, κυβικά).

         Υπενθύμιση και διευκρίνηση: Βάση εγκεκριμένου κανονισμού, δικαίωμα έχουν:

      Οδηγοί αγώνων κάτοχοι Ελληνικής αγωνιστικής άδειας που

         α) Γεννήθηκαν μετά την 1/1/1983 και

         β) Απέκτησαν αγωνιστική άδεια μετά την 1/1/2011

             (ανεξάρτητα εάν μετά την έκδοση λισανς τους συμμετείχαν σε αγώνα)

 

Γενικές πληροφορίες

   

α) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Κάθε αναγκαία πληροφορία σχετικά με τον κανονισμό, την διεξαγωγή και την βαθμολόγηση θα παρέχεται διαρκώς σε κάθε ενδιαφερόμενο και μετά  την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους νέους οδηγούς, σε συνάντηση που θα ορισθεί εν καιρώ.

Την παραμονή του 1ου αγώνα (Μετέωρα) οι συντονιστές θα βρίσκονται  επί τόπου στην διάθεση των νέων οδηγών για κάθε βοήθεια σε σχέση με κανονισμούς και θέματα ή τεχνική  αναγνωρίσεων και αγώνα.

 

β) ΠΡΟΒΟΛΗ.

Οι συντονιστές θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η προκήρυξη του επάθλου και η διεξαγωγή του να τύχει της προβολής που του αξίζει. Όμως ουσιαστική προβολή δεν μπορεί να υπάρξει, αν δεν εκδηλωθεί έγκαιρα το ενδιαφέρον των νέων αγωνιζομένων.

 

γ) ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.

Πρόθεση των συντονιστών είναι να τηρηθεί κατά γράμμα ο κανονισμός, να αναπτυχθεί  και να διατηρηθεί ένα  καλό αθλητικό  κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων και να διεξαχθούν οι αγώνες του επάθλου με την απόλυτη εφαρμογή των τεχνικών και άλλων κανονισμών που διέπουν το άθλημα. Κάθε παράβαση θα τυγχάνει της ίδιας δημοσιότητας και προβολής που θα απολαμβάνει και η κάθε σημαντική επίδοση. Βέβαια για την διαπίστωση παραβάσεων και την εκτίμηση  τους, υπεύθυνα θα είναι τα αρμόδια όργανα που ορίζει ο ΕΑΚ.

 

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι κλάσεις είναι 0-1400, 0-1600, 0-2000, 0-άνω των 2000. Αυτό σημαίνει τα εξής:

α) Αν συμπληρωθούν όλες οι κλάσεις (3 εκκινήσαντες), ο πρώτος καθεμιάς παίρνει τους βαθμούς του 1ου, εκτός αν συμβαίνει το Γ (πιο κάτω).

β) Αν μία κλάση δεν συμπληρώσει, συμψηφίζεται με την πιο πάνω και ούτω καθεξής.

γ) Αν ο νικητής μιας κλάσης κάνει καλύτερο χρόνο από τον νικητή μιας πιο πάνω κλάσης, τότε ο «μικρός» παίρνει τους βαθμούς του 1ου, αλλά κόβει βαθμούς από τον «μεγάλο» που θα πάρει τους βαθμούς του δεύτερου. Αυτό είναι ένα δίκαιο σύστημα που ευνοεί τους «γρήγορους» ανεξαρτήτως κυβικών.

δ) Με τρεις συνολικά συμμετοχές, ο αγώνας μετράει, αφού υπάρχει τουλάχιστον μία κλάση (η 0-άνω των 2000) που συμπληρώνεται.

 

     Χορηγός επικοινωνίας του επάθλου νέων θα είναι ο Κώστας Βασιλογιάννης ιδιοκτήτης του ιστότοπου Rally Addicted www.xwmatinos.gr ο οποίος σε ειδική ενότητα θα καλύπτει ειδησεογραφικά και φωτογραφικά την δραστηριότητα των συμμετεχόντων στον θεσμό. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος θα είναι και ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ αγωνιζομένων, συντονιστών και φιλάθλων.

 

εκτύπωση άρθρου...

 
 
 

Copyright © 2005-2013 by www.xwmatinos.gr