Έπαθλο Νέων Οδηγών 2013

 

Αρχική επάθλου - Κανονισμός - Πληροφορίες - Έπαθλα - Προσφορές - Συμμετοχές - Βαθμολογία - Gallery - Forum 

 

Έπαθλα χρηματικά και υλικά...

           Up Date 18/02/2013  

Τα έπαθλα τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα είναι:

 

1. 3000 Ευρώ, προσφορά 6 ατόμων των οποίων τα ονόματα έχουν ανακοινωθεί,  με σημαντική πιθανότητα να αυξηθούν.  Θα διατεθούν στο τέλος του χρόνου και θα λάβουν:  50% του συνολικού ποσού ο νικητής του επάθλου, 30% ο δεύτερος και 20% ο τρίτος.

Τα χρήματα προσφέρουν, (όλοι από 500€)  κατά αλφαβητική σειρά οι κ.κ.

      Γιώργος Καϊτατζής,

      Λεωνίδας Κύρκος,

      Πανουργιάς Πανουργιάς,

      Χρήστος Πλατής,

      Κώστας Σκαγιάς, και

      Φίλιππος Τζεφεράκος.

Το συντομότερο δυνατό θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός του οποίου τα στοιχεία θα ανακοινωθούν ώστε να μπορεί όποιος το επιθυμεί να καταθέτει χρήματα για την αύξηση του επάθλου. Η κίνηση του λογαριασμού θα κοινοποιείται κάθε φορά που θα προκύπτει έσοδο. Με το άνοιγμα του λογαριασμού θα κληθούν να καταθέσουν τα χρήματα οι 6 πιο πάνω αναφερόμενοι κύριοι. 

Καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθεί χορηγός για το έπαθλο, επ’ ωφελεία όσων πρόκειται να συμμετάσχουν (Π.Χ. κάλυψη των παραβόλων συμμετοχής όλων των συμμετεχόντων)

       Τα κύπελλα αθλοθετεί ο Χρήστος Πλατής.

 

2. O νικητής του επάθλου  και η πρώτη γυναίκα οδηγός, θα παρακολουθήσουν δωρεάν ατομικό ημερήσιο σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης.  Προσφορά της Παραλληλοδρόμιο Rallyschool.

 

3. Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ προσφέρει στον νικητή του επάθλου και εφ’ όσον είναι Αμιγώς Νέο Πλήρωμα έκπτωση 50% στα παράβολα συμμετοχής σε όσους αγώνες λάβει μέρος το 2014.

 

4. Έλληνας πρωταθλητής (επιθυμεί να κρατηθεί η ανωνυμία του) αθλοθετεί στον νικητή του επάθλου και εφ’όσον είναι Αμιγώς Νέο Πλήρωμα, χρονογράφο αξίας 1000 Ευρώ.

 

5. Η λέσχη Μετεώρων προσέφερε ήδη έκπτωση 50% στο παράβολο συμμετοχής του 1ου αγώνα του επάθλου στους νέους αγωνιζόμενους.

 

6. Η εταιρεία TERRAS' Sport, προσφέρει στο τέλος της χρονιάς έπαθλο με προϊόντα της, συνολικής αξίας 7OO€.

 

λοιπές προσφορές...

 
 

Copyright © 2005-2013 by www.xwmatinos.gr