Hide/Show
Like us on fb     Like us on fb
Hide/Show
Περιεχόμενα     Περιεχόμενα
Hide/Show
Έλα στην παρέα...     Έλα στην παρέα...
Hide/Show
    
Hide/Show
Who's Online     Who's Online
Υπάρχουν 8 Επισκέπτες
Hide/Show
Left Column
2004 - 2014

      Ραντεβού στα βουνά μας.

    Δέκα χρόνια το χωμάτινος.gr στον αέρα, δέκα χρόνια σκονισμένα, χωμάτινα κ ασφαλτινα, γεμάτα δράση, γεμάτα ζωή. Μέχρι εδώ όμως, δεν μπορώ άλλο, έως εδώ το στήριξα, έως εδώ μπορούσα. Δεν έχει κάνει τον κύκλο του, είναι μεγάλος αυτός ο κύκλος κ δεν τον κλείνεις εύκολα. Τίποτε όμως δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να στηρίξεις κάτι που, το αγαπάς πολύ αλλά πρέπει να ξεκλέψεις από χίλια δυο αλλά πράγματα για το στηρίξεις. Χρόνο, χρήμα να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις για τα τεκταινόμενα στον χώρο, να ακολουθήσεις, να εξοικειωθείς με την τεχνολογία, να βρεις τρόπο στήριξης... Ίσως να αναρωτηθείς, ίσως να στεναχωρηθείς... Η απόφαση δεν ήταν εύκολη.
     Ραντεβού στα βουνά μας.
       Κώστας Βασιλογιάννης


Rallye Monte Carlo 2014: Με 71 συμμετοχές! Wrc-Races
      Ανακοινώθηκαν οι 71 συμμετοχές του εναρκτήριου αγώνα του WRC για το 2014! Όλες οι εργοστασιακές ομάδες είναι παρόντες, με τη Hyundai να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της. Με το Νο 34 θα αγωνιστεί ο Έλληνας Serderidis, μετέχοντας στην κατηγορία WRC2 με το Ford Fiesta R5. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που Έλληνας θα αγωνιστεί στο φημισμένο αγώνα του Μόντε Κάρλο, καθώς οι Δριβάκος (2012, 2013) και Αμαξόπουλος (2011) είχαν αγωνιστεί τα αμέσως προηγούμενα χρόνια.
 

(περισσότερα... )

by CosVasi - Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

 

Στόχος ήταν και παραμένει η 1n θέση Gr-Races
       Οι Ανδρέας Περάκης – Κωνσταντίνος Κουρουγκιαούρης με το PEUGEOT 206 XS Kit Car, ολοκλήρωσαν με επιτυχία και την φετινή αγωνιστική τους χρονιά, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία F2 (N-A-E-R) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2013 και την 2η θέση στο Κύπελλο της κλάσης A6 (1400-1600CC N-A-E-R). «Οι θέσεις που κατακτήσαμε μας γέμισαν ικανοποίηση αλλά ταυτόχρονα μας έδωσαν και την ώθηση για πιο εντατική και δυναμική συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις τη νέα χρονιά.
 

(περισσότερα... )

by CosVasi - Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

 

Σε 7 αγώνες του WRC ο Serderidis! Wrc-Races
      Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, θα έχει ελληνική εκπροσώπηση. Ο γεννημένος στην Καβάλα και πλέον μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου, Jourdan Serderidis θα οδηγήσει ένα Ford Fiesta R5 της νεοσύστατης J-Motorsport σε 7 αγώνες του WRC-2, ενώ παράλληλα θα έρθει και στην Ελλάδα στα τέλη Μάρτη, προκειμένου να συμμετάσχει στο ERC Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Serderidis έκανε το ντεμπούτο του στους αγώνες μόλις πέρυσι...
 

(περισσότερα... )

by Apostolos_Palatos - Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

 

Οι Μπαντούνας – Μοσχόπουλος νικητές στο Μαύρο Ρόδο. Gr-Races
       To 38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, που διοργανώθηκε από τη λέσχη της Α.Λ.Α., ολοκληρώθηκε στην περιοχή της Κινέτας Αττικής. Επίκεντρο του αγώνα ήταν ο Προαστιακός Σταθμός της Κινέτας, όπου φιλοξενήθηκε το Service Αrea, ενώ το Αρχηγείο στεγάστηκε στο Hotel Siagas Beach, που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους. Η ειδική ήταν το καλύτερο -αρχικό- μέρος της γνωστής Ακροπολικής διαδρομής, μήκους 11,70 χλμ και πραγματοποιήθηκε 3 φορές.
 

(περισσότερα... )

by CosVasi - Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013

 

Δελτίο τύπου της Arma Rally Team Gr-News
       Το Σάββατο 30/11/2013 η Start Line διοργάνωσε στην περιοχή ανάμεσα στα Μέγαρα και στη Μάνδρα Αττικής το 34ο RALLY ΠΑΛΛΑΔΙΟ, τον «κλασσικό» ασφάλτινο αγώνα που προσμετρούσε στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου 2013 αλλά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rally 2013. Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 70 πληρώματα, αριθμός πολύ μεγάλος για τη φετινή χρονιά, και εκκίνησαν τελικά 67.
 

(περισσότερα... )

by CosVasi - Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013

 

.

Hide/Show
Photo Gallery     Photo Gallery
Hide/Show
Search     Search


Hide/Show
Επικοινωνία     Επικοινωνία
Hide/Show
Right Column

.

Copyright © 2005-2010 by www.xwmatinos.gr